НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Франция
  Екзотични пътувания
  Екскурзии до Сърбия
  Уикенди
  Обиколни екскурзии
  Круизи и яхти
 

Благотворителна кампания 2017

КАМПАНИЯ 2017 - АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ - 29.08.2017
През 2017г си поставихме за цел да зарадваме хора и животни в нужда, като подкрепим каузата им. Обещахме да заделяме по 2лв от стойността на пътуването всеки наш турист. И да обещахме на всеки 3 месеца да разпределяме събраните средства, но тук надскочихме възможностите си- претрупахме се с работа и не успяхме да изпълним 3-месечния срок. Ние обаче изпълняваме обещанията си и сега сме готови да разпределим натрупаната сума от 1.01.2017 до 30.09.2017 Сумата възлиза на около 8000лв ( точната ще бъде определена на 30.09.2017)
Следва да изберем направленията, по които да раздадем сумата. Ние имаме желание, но нямаме много идеи. Всекидневно четем и гледаме различни истории по телевизия и в нета, но сме сигурни, че добилите медийна съпричастност са само шепа от реално нуждаещите се. Вярваме, че всеки от вас, има своята кауза и ще се радваме да ни разкажете за вашата. Изпратете на мейла ни информация, коя е вашата кауза, с описание в рамките на 1-2 страници уърд формат, придружена от снимки, видеа, контакти и всичко друго, което ще накара нас и всички останали да ви подкрепим. Изпратете ни и вашите данни за набиране на средства – може някой извън нашата кампания да ви подкрепи. Срок за изпращане: 21.09.2017 / изпращайте на мейл : с тема името на вашата кауза.
След като приключи събирането на писма ще следва срок от около 5 дни в който да обработим писмата и да ги публикуваме на страницата ни.
На 26.09.2017 ще обявим на страницата ни във ФБ и на sofiatour.net, точната сума и ще започне събирането на гласове. Иска ни се всеки да може да подкрепи не повече от 2 каузи, но все още очакваме информация дали техническото изпълнение на анкетата ще позволи тази гъвкавост. Ако не - ще остане възможността да се гласува само за 1 кауза. Ще ви пишем съвсем скоро когато изясним този въпрос. Гласуването ще продължи до 05.10.2017г / 12.00ч на обед. Тогава ще обявим първите 8 , събрали най-много гласове. На тях ще разпределем пропорционално събраната сума.

Правим подобна кампания за първи път и е възможно да пропуснем нпкои детайл или да не сме изяснили всички допустими положения. За това молим за разбиране и подкрепа.
• За да бъдат условията максимално ясни поставяме следните допълнителни условия:
минимален брой гласове, необходим за участие в разпределянето на бюджета – 100гласа. Кампании събрали по малко гласове, няма да участват в разпределянето на средствата. Кампании за които има подадени сигнали за неистинност, злоупотреба, измама, ще бъдат проверявани от нас и дисквалифицирани по всяко време ако сметнем че са заплаха за опорочаването на идеата ни.
• Забранени са нападки, обидни коментари и всякакви други коментари, нарушаващи добрия тон и комфорта на всички участници в онлайн пространството.
• Забранени са опити за влизане в директен контакт с нас с цел застъпничество и други.
• Всякакви опити за злоупотреба както от страна на инициаторите на каузите, така и от страна на застъпниците ще доведат до моменталното отстраняване на тяхната кауза от гласуването.

Мейл на който да пишете по всички въпроси отнасящи се до кампанията:

С Уважение:
Екипът на София тур



 

 

БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ 2017!

 

 

През 2017г. София Тур ще отделя 2 лв от резервацията на всеки турист, за подобряване начина на живот на нуждаещите се в няколко направления:

1. Деца в институции

2. Възрастни хора

3. Животни

 

Събраната сума ще бъде усвоявана на 3 месеца, като на нашата фейсбук страница ще бъде публикувана анкета в края на всеки период. Съгласно вашите гласове ще разпределим пропорционално средствата.

Дали ще дарим средствата, или ще „пазаруваме” и ще занесем стоки – също зависи от вашето гласуване! Бъдете активни!

Ние, от своя страна, ще осигурим транспорт за стоките/сумата, но ще имаме и нужда от помощници. Можете да се включите в кампанията ни като следите нашата ФБ страница и ги разпространявате или участвате лично при посещенията на място.

Подробна и актуална информация ще бъде публикувана на ФБ страницата и на сайта sofiatour.net

 

БЛАГОДАРИМ ВИ!

 

МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Януари
Февруари
Март
Април
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail:    www.sftur.com