НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Франция
  Екзотични пътувания
  Екскурзии до Сърбия
  Уикенди
  Обиколни екскурзии
  Круизи и яхти
 

За нас

„СОФИЯ ТУР И КО” ЕООД е лицензиран туроператор и туристически -агент с удостоверение за регистрация № 04483 ,
ЕИК 175139351
със седалище на управление гр. София , бул. Княз Дондуков 86 Б, ет 2 .

Ние сме специалицзирана в организирането и провеждането на екскурзии и почивки в страната и чужбина. Агенцията организра зелени училища и лагери за ученици.

При нас можете да си направите индивидуални резервации за хотели в страната и чужбина, самолетни билети за цял свят, автобусен транспорт, както и туристически застраховки.
 

ЗАСТРАХОВКА " ОТГОВОРНОСТ НА ТУРПОПЕРАТОРА"

ВАЛИДНА ЗА ПЕРИОДА 09.01.2015 - 01.09.2016

 

 

УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ НА ТУРОПЕРАТОР / ТУРАГЕНТ

 

 

 

А ето и екипът който ще се погрижи да осъществи мечтаните ви пътувания!

Ралица:

Тя е винаги в добро настроение и готова да Ви помогне. Със своето лъчезарно излъчване, комбинирано с професионализъм, можете да бъдете сигурни, че още със сядането пред нея  ще се заредите с позитивизъм. Нейните основни отговорности са свързани с дестинациите Италия. Можете да я открите в офиса на бул. Гоце Делчев от 09:30 до 19:00.

 

Зорница:

Тя е поредното свежо попълнение в екипа на София Тур. Винаги приказлива и  весела. Старае се всичко да е изрядно и никога не оставя недовършена работа. Можете да бъдете сигурни, че ще Ви насочи в най-правилната посока. Отговаря за Испания, Англия, Малта. Можете да я намерите в офиса на бул. Гоце Делчев, където от 9:00 до 19:00 изпълва пространството с харизматичността си.

 

   Биляна:

Тя е забавна, лъчезарна, но и със сериозен подход към всеки клиент. Усмивката й е заразяваща, а самата тя определено излиза извън определението за скучен служител. Отговаря за Гърция, но винаги е готова да ви консултира при  всяакви възникнали въпроси в офиса ни на бул. Дондуков.

 

  Мария:

Тя е едно от първите лица, които ще видите при влизане в офиса на бул. Дондуков. Ще Ви посрещне с топла усмивка и много ентусиазъм. От нея можете да получите всякаква информация, но най-вече за Сърбия. С огромна отговорност подхожда и към въпросите за други дестинации и екскурзии. 

 

  Димитър:

Той е винаги позитивен, широко усмихнат и настроен на вълна работа. Отличава се с енергичност и способност да зареди с добро настроение и най-сериозния клиент. Отговаря за Албания, Франция, Холандия и Швейцария. Всички тези негови предимства в комбинация с лъчезарната Мария оформят страхотния тандем в офиса на бул. Дондуков.

 

Филип:

Той е мениджър транспорт, винаги общува с лекота с всеки и няма да ви трябва много време, за да усетите неповторимото му чувство за хумор. Ще го видите винаги разговарящ по телефоните и залисан в работа на бул. Дондуков.

 

 

 

 

 

 

МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Януари
Февруари
Март
Април
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail: sofiatour@dir.bg   www.sftur.com