НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  TOURS IN BULGARIA
  BALKAN TOURS
  TRANSFERS
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Франция
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Сърбия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  САФАРИ В АФРИКА
  Екскурзии до Албания
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Австрия
  Екскурзии до Русия
  Екскурзии до Англия
  Круизи и яхти
  Обиколни екскурзии
  Екзотични пътувания
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Уикенди
 

Подаръчни ваучери

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,
Искате да изненадате вашите близки и приятели с един по-различен подарък, но не знаете какъв.....
Всеки понякога е затруднен при избор на подарък, иска ни се да е оригинален, специален и незабравим. Какво по-хубаво от това да поднесете една възможност за избор на мечтана дестинация? За рожден или имен ден, за сватба или годишнина, за поощрение на най-добрите и лоялни сътрудници, като романтичен жест към любим човек – поводите са безкрай... А защо не и без повод, за да покажете още веднъж на някого колко много означава за вас.

Предлагаме ви едно бързо и нетрадиционно предложение - ПОДАРЕТЕ ВАУЧЕР И БЪДЕТЕ ОРИГИНАЛНИ!

Всеки подаръчен ваучер сам по себе си може да бъде уникален – вие имате възможност да изберете най-подходящия дизайн и да напишете лично пожелание, което да отговаря на случая и на човека.

ОБЩИ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР:
Подаръчният ваучер (ваучер за подарък) представлява предплатена туристическа услуга: почивка, екскурзия, круиз или друга туристическа услуга, предлагана от София Тур.
Подаръчният ваучер може да бъде ЗАКУПЕН както всеки друг продукт на София тур чрез заплащане по банков път или в брой в офиса на агенцията.
Подаръчният ваучер може да бъде ПОЛУЧЕН в нашия офис, по имейл или чрез доставка на посочен от Вас адрес. Доставката се заплаща допълнително, директно на куриерска фирма при получаване от срана на клиента.
Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент.
В случай на кражба или загуба, подаръчният ваучер не може да се преиздава и София тур не носи отговорност за това.


ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР ЗА КОНКРЕТНА ТУРИСТИЧЕСКА УСЛУГА
За закупуване на подаръчен ваучер за конкретна туристическа услуга е необходимо да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите. Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване, в т.ч. и договор за пътуването.
Ваучерът за подарък е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването.
Валидността на ваучера за подарък е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуването.

ПОДАРЪЧЕН ВАУЧЕР НА ОПРЕДЕЛЕНА СТОЙНОСТ
За закупуване на подаръчен ваучер на определена стойност е необходимо да бъде посочена и заплатена конкретната сума.
Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен. Преотстъпването се осъществява чрез предаване на ваучера от неговия първоначален получател на служител от София Тур и подписване на договор за избраното пътуване с новия получател на услугата.
Валидността на ваучера е до една календарна година от датата на неговото издаване.
За използването на ваучера е необходимо да бъде посетен офисът на София Тур и избрана конкретна туристическа услуга. Заплащането на избраната туристическа услуга се осъществява чрез предоставяне на ваучера на служител от София Тур и подписване на договор за избраното пътуване.
Ваучерът може да бъде разменен за всяка туристическа услуга, предлагана от София Тур и съответстваща на неговата парична стойност. При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента.
Всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване, се предоставят съобразно клаузите на подписания договор.МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Ноември
Декември
Януари
Февруари
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail: office_dondukov@sofiatour.net   www.sftur.com