НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  TOURS IN BULGARIA
  BALKAN TOURS
  TRANSFERS
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Франция
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Сърбия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  САФАРИ В АФРИКА
  Екскурзии до Албания
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Австрия
  Екскурзии до Русия
  Екскурзии до Англия
  Круизи и яхти
  Обиколни екскурзии
  Екзотични пътувания
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Уикенди
 

Детски Лагер на остров ТасосЦена от: 440 лв.
8 дни / 7 нощувки


«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПРИНТИРАЙ»
«ИЗПРАТИ НА ПРИЯТЕЛ»

 
ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ДЕТСКИ ЛАГЕР НА
остров ТАСОС - „PITSAS CAMP”


Приключения, изкуства, състезания, игри и обучение в сърцето на остров Тасос, Принос!

Детският комплекс "Питсас Камп" е построен през 2009 г., на площ от 30 дка, за да осигури творчески отдих за децата. Той се намира в китния курорт Принос, на 2 км от великолепния плаж на курорта, в сърцето на приказния остров, сред вечно зелените гори. Всеки ден е осигурен достъп на всички до различни плажове с автобус на комплекса.
Комплексът разполага със спални места за 300 човека ! Стаите са разположени по 2 в уютни къщи, обзаведени с 8 - 10 - 12 легла. Персоналът всекидневно се грижи стаите да бъдат почистени и дезинфекцирани. С автобус на комплекса се организират екскурзии до забележителностите и до различни плажове на острова. Комплексът има столова, специални терени с маси за тенис, тенис корт, футболно и баскетболно игрище, басейн, спортни площадки, сцена, лавка и какво ли още не! Специално за обичащите натуралния живот сред природата, предлагаме излети с ловно обучение, провеждано от специалисти - аниматори. На всеки 11 деца се пада по един аниматор – специалист – отговарящ за тяхната безопасност и незабравимо преживяване.
За учениците се предлага още цял куп други интересни занимания: организирани са конкурси с гарантирани награди, туристичеки обиколки, дискотека, излети, пикници в природата, обучения по стрелба с лък , туристическо ориентиране, карнавали и маскини балове, тематечни вечери и много, много други забавления.
На родителите гарантираме, че децата им ще бъдат хранени 4 пъти дневно, ще бъдат гледани, обучавани и забавлявани, ще бъдат на сигурно място (комплексът е заграден), далеч от шума и опасностите на улицата. Любовта към нашите деца и дългогодишният ни опит в управлението и поддържането на детски лагери, ни даде идеята за създаването на нов модел образователен и спортен лагер в Принос на остров Тасос. В едно благословено място, далеч от опасностите и шума на градовете, в изграден и поддържан по най-високи стандарти лагер, децата ще изживеят една незабравима ваканция в радост, игри, творчество и забавления. Нашата основна цел е да помогнем за правилното емоционално и физическо развитие на детето, да съживим и засилим процеса на социализация и самостоятелност в условията на съвременната среда. Модерната инфраструктура, богатият ни опит и високата отговорност и професионализъм на служителите ни гарантират, че нашите малки приятели ще изживеят една незабравима ваканция, ще намерят нови приятели и ще спечелят спомени за цял живот.


ЦЕНА 440 лв.

Цената включва:
8 дни/ 7 пълни пансиона, транспорт, занимания и анимации, награди, фериботни такси, транспорт до различни плажове на острова, екскурзии до туристически обекти на острова, разглеждане на гр. Кавала с екскурзовод, групова тур. застраховка с асистанс, дискотека, отстъпки за учители и учителски деца.
Цената не включва: входни такси за тур. обекти, лични разходи

ГРАФИК – всяка неделя от 19.05.2013 г.

Международен детски фестивал на изкуствата – 21.08 – 28.08.2013 г.


ХОТЕЛ АКОРД-СОФИЯ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ВСЯКА ПРОГРАМА (цената включва нощувка и закуска):
Цена за единична стая : 50 лева | Цена за двойна стая : 70 лева | Цена за тройна стая : 85 лева. В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕН ТРАНСФЕР ДО ЛЕТИЩЕТО.

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА БЕСЕДИТЕ С ЕКСКУРЗОВОДА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.СЛУШАЛКИ СЕ РАЗДАВАТ НА МЯСТО ОТ ЕКСКУРЗОВОДА СРЕЩУ ДЕПОЗИТ ОТ 20 ЛЕВА И ЦЕНА ЗА ПОЛЗВАНЕ МЕЖДУ 1 И 5 ЛЕВА НА ДЕН В ЗАВИСИМОСТ ОТ МАРШРУТА.
Допълнителни промени (багаж, екскурзии, услуги) се заявяват и доплащат до 10 дни преди отпътуване.
Допълнителни услуги, които са заявени, не могат да бъдат анулирани.

Туроператорът има сключена застраховка „ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА” за 2017 г., съгласно ЗТ, с ЗД “ГРУПАМА” с номер №7500160000564 / 2016 год. с валидност от 00:00 часа на 14.12.2016г. до 24:00 часа на 13.12.2017 г.
 • Туроператорът използва застрахователните продукти на ЗД Армеец за всички програми.
 • Туроператорът предлага застраховка „ОТКАЗ ОТ ПЪТУВАНЕ” – за цени и подробности попитайте на тел. 0700 10 308
 • СРОК И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 50 % капаро до 2 дни след потвърждаване на налични места и изготвяне на договор, доплащане: най-къно 14 дни преди отпътуване.
 • Срок за анулация при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни / срок за анулация при неодстигнат минимален брой участници за допълнителни екскурзии и мероприятия: деня на отпътуване
 • Хотелите по самолетни екскурзии се препотвърждават 7 дни преди отпътуване.
 • Минимален брой участници за осъществяване на самолетна екскурзия: 9 туриста ( освен ако в програмата не е описано друго)
 • Минимален брой участници за осъществяване на автобусна екскурзия: 20 туриста ( освен ако в програмата не е описано друго)
 • При недостигнат в срок минимален брой туристи и по желание на вече резервиралите, пътуването се осъществява с доплащане покриващо фактическите разходи.
 • Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт. Лице под 18г пътуващи с отсъстващ родител/и трябва да имат нотариално заверено пълномощно от отсъстващия родител.
 • ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА
 • Доплащане за застраховка за туристи над 65 г. - 1 лв. на ден, над 70 год. - 1,50 лв. на ден.


МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Ноември
Декември
Януари
Февруари
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail: office_dondukov@sofiatour.net   www.sftur.com