НАЧАЛО ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАС КОНТАКТИ
  TOURS IN BULGARIA
  BALKAN TOURS
  TRANSFERS
  LAST MINUTE ПРОМОЦИИ
  Екскурзии до Франция
  Екскурзии до Испания
  Екскурзии до Сърбия
  Екскурзии до Холандия
  Екскурзии до Бенелюкс
  Екскурзии до Швейцария
  Екскурзии до Скандинавия
  Екскурзии до Германия
  Екскурзии до Албания
  Екскурзии до Австрия
  Екскурзии до Русия
  Екскурзии до Англия
  САФАРИ В АФРИКА
  Екзотични пътувания
  Круизи и яхти
  Обиколни екскурзии
  Екскурзии до Европа
  Екскурзии до Гърция
  Екскурзии до Италия
  Екскурзии до Турция
  Уикенди
 

Екзотично сафари в Южна Африка

Комплекс Рино 5*, Себатана

Дати: 15.03.2018 ; 30.03.2018 ; 29.04.2018 
Цена от: 1390 €
8 дни / 7 нощувки


«РЕЗЕРВИРАЙ»
«ПРИНТИРАЙ»
«ИЗПРАТИ НА ПРИЯТЕЛ»

« Екзотично сафари в Южна Африка - 1 Екзотично сафари в Южна Африка - 2 Екзотично сафари в Южна Африка - 3 »
 Луксозно Сафари в Комплекс Рино 5*, Себатана

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ДАТИ 30.03.18 И 29.04.18 - 1390 Euro


Представяме Ви нашия 8 дневен (7 нощен) сафари пакет в Южна Африка, в петзвездния Комплекс Рино, Себатана. Присъединете се и посетете тази поразителна страна, където ние от Комплекс Рино, Себатана ще Ви осигурим незабравимо и уникално изживяване сред дивия живот. Едновременно с това, ще придобиете и знание за културата на страната и поразителната й история.
Пакетът включва 7 нощувки с различни турове и дейности предлагани всеки ден. Всички туровете и дейностите описани в програмата могат да бъдат заплатени предварително или по време на престоя.


Програма:

Ден 1 – Пристигане и трансфер до Комплекс Рино 5*, Себаната
По Време на пътуването Ви до комплекса ще може да се насладите на живописната гледка на резервата.
След обяд ще имате възможността да се насладите на девствената природа заобикаляща Ви, да се потопите в басейна или да опознаете комплекса и персонала.
Преди вечеря ще Ви бъдат сервирани свежи коктейли, след това ще бъде изнесен инструктаж относно престоя Ви в Матсвани. Ще бъдете инструктирани кои предпазни мерки да вземете.
След инструкциите на домакините вечерята ще бъде сервирана в ресторанта.

Ден 2 – Обиколка със Сафари джип, беседа и посещение на музеи
След закуска нашите водачи ще ви закарат с джипове до резервата Кристина, където ще може да се докоснете до дивия живот . Ще имате директна гледка към животни като: различни представители на семейство котки, жирафи, гну и други хищни и тревопасни.
При всички случаи трябва да имате видеокамери и фотоапарати , за да заснемете красивата гледка.
След времето прекарано скрити в обсерваторията, ще се върнете в комплекса , където главните готвачи ще сервират обяда.
След обяд ще отидем на друга разходка с джиповете, сред саваната където водачите ще Ви разкажат за дивия живот в Южна Африка, за различни видове животни, птици и растения. Също така водачът ще говори и в сферата на историята на този регион. След това ще имате посещение на музей и на винарна.
Преди вечеря, нашия мениджър кани гостите на бара където ще има безплатна дегустация на вино.

Ден 3 -Шингуедзи център и нощно сафари
Днес ще посетим един от териториалните центрове за диви животни, където ще имате възможността да видите много единствени по рода си животни и местни хищници.
Много от тези центрове са създадени като рехабилитационни и защитени центрове, където активно се работи да се обучат обществата от региона как да защитават хищниците.
Голяма част от хората се страхуват от хищниците, поради тази причина центровете се опитват да създадат среда на допустимо съществуване за хищниците ,с които е злоупотребявано и по някакъв начин са били измъчвани.
Въпреки,че тези хищници не са в тяхната естествена среда, нашето посещение дава възможността да се докоснем до техния начин на живот и да разберем повече за всяко едно животно отблизо.
След пристигане в комплекса ще има възможност за други допълнителни развлечения, почивка или приготовления за нощното сафари.
Нощно Сафари
Привечер, когато слънцето залезе,ние заминаваме за Матсвани Сафари ..
Грандиозно изживяване е да гледаш как из храсталаците се очертават силуети на различни видове животни.
За нощното Сафари с отворени Ланд Крузери се използват силни светлини ,които се отразяват веднага при засичане на очите на някое животно. Това преживяване не трябва никой да изпуска.
Нашия водач ще дава информация през цялото време , ще имате възможността също така да видите животни , които не се срещат често през деня като: леопард, каракал и други.
По време на пътуването ще спрем до Пещерата „Флинстоун“.Главният готвач , ще е приготвил тристепенно меню за вечеря, и красивите маси ще са направени само за нас. Да седнеш насред тази тъмнина, заобиколен от горящи факли ,наслаждавайки се на изискана вечеря и чаша червено вино е истинско изживяване от световна класа. Това феноменално изживяване не трябва да бъде пропуснато, тъй като именно то завършва сафари приключението.

Ден 4 – посещение на училище, сафари и вечерята на племената
След английската закуска , ще посетим местното училище, спонсорирано от Комплекс Рино, Себаната.
Много бедни фермери са неграмотни, както и голяма част от чернокожите деца са дискриминирани и не им е позволено да посещават училище.
За нещастие, училищата в селските райони изостават и не получават исканите финансови и академични помощи с които да могат да обучат достатъчно децата. Децата в тези селски райони не могат просто да напуснат и да отидат в друго училище, тъй като разстоянията са големи. Няма публичен транспорт и повече от хората не разполагат със собствен автомобил, в следствие на което децата няма как и не посещават училище.
Не пропускайте това образователно преживяване, което без съмнение ще промени начина, по който ще гледате на вашето собствено училище.
Следобед ще отидем на друго сафари в резервата.
Вечерята на племената
Вечерта сме поканени на вечеря при главния готвач.Това е допълнителна възможност човек да се докосне до културата, историята,начина на живот,традиции и уникалната храна.
Местното общество често се изразява чрез песните и танците. За децата и възрастните е предвидено забавление със стари местни танци, като танцьорите, които ще ни забавляват са от фондация „Наследство“, която има за цел да запази местната култура и традиции.

Ден 5 – Национален Парк Пиланесбърг
Национален Парк Пиланесбърг е третият по големина в Южна Африка и е на 3 часа път от Комплекс Матсвани Сафари.Заема близо 55,000 хектара земя.
Пристигайки в парка се качваме на отворените джипове за сафари,където водачите ще споделят собствените им знания за разнообразния див живот. Возейки се, ще имаме постоянен радио контакт, ще бъдем незабавно уведомени,ако наближаваме например леопарди или слонове, като това е най-чудесният начин да преживеем отблизо дивия живот.
Национален парк Пиланесбърг е разположен във вулканична зона, заобиколен от впечатляващи планински върхове и дом на много различни видове животни. Среща се и белият носорог един от защитените видове в световната популация. Може да видите „ Големите Пет“ – Лъв, Слон, Бивол, Носорог и Леопард – като добавка към жирафите,хипопотамите,гепардите, над 300 вида птици и много други.
Преди вечеря нашите водачи, ще поканят гостите в бар Рино на коктейли както и на дегустация на вино.

Ден 6 – Сафари, Брънч (закуска и обяд) и разходка
Веднага щом изгрее слънцето, ще напуснем комплекса и ще се отправим към сафарито.
Най-добрия шанс да се докоснете до дивия живот е през ранните часове. Антилопите препускат през обширните поля, опитвайки се да се предпазят от хищниците , а ние имаме възможност да направим зашеметяващи снимки на красивата гледка.
По-късно сутринта завършваме сафарито в Куду Рок, където ще се насладим на традиционния африкански обяд и на прекрасната природа , която ни заобикаля.
След връщането в комплекса имаме възможност за почивка.
След обяд започва нашата пешеходна обиколка, по време на която нашият водач ще ни разкаже за планините Уотърбърг, животинският свят на юг от Екватора и отличителната заобикаляща ни природа.
Преди вечеря нашите мениджъри ще поканят всички гости на винена дегустация .


Ден 7 – Полудневно Сафари големите 5 резервата , Сафари и Изгряващата скала
За клиентите,които искат крайно сафари преживяване, ние предлагаме полудневно сафари в петте най-големи резервата в района, имайки възможността да срещнете най-атрактивните животни в Африка.Прекрасно преживяване , което е сред най-известните и желани турове в Себатана.
След обяд ще отидем на друго сафари като ще завършим в Изгряващата скала (Сънрайз рок). Място и изживяване, което гостите описват абсолютно като най-впечатляващото нещо в целия тур. Място на което ще се насладите на бълбукащото шампанско, докато слънцето бавно ще залязва зад планината. Времето, което минава няма да искате да свършва. Красотата на това място е истинско въплъщение на поразително щастие, по африкански.
Следвайки залеза се връщаме в комплекса , където нашите готвачи ще ни очакват с вечерята.

Ден 8 – Апартейд Музей (дискриминацията на черната раса), Йоханесбург и Совето
След закуска и последното топване в басейна, е време за един от най-трудните моменти от нашата екскурзия , сбогуването със Себатана.
Докато персонала маха за довиждане, ние се оправяме към Йоханесбург.
Ще посетим Апартейд Музея, който е открит през 2001г.
Следващата стъпка е югозападния район Совето, разположен само на 15 км от центъра на Йоханесбург. През годините Совето е ставал център на многобройни бунтове и насилствени исторически събития. Днес Совето има много по-добри места с училища, болници, университети, спортни клубове и други.
По време на пътуването ще направим спиране и в известния Мемориал на Хектор Питърсен, където ще може да си закупите сувенири в местните маркети. След посещението се отправяме към Йоханесбург.
Историята на Йоханесбург започва когато, австралийския златотърсач Джордж Харисон открива злато в Уитуотърсранд през 1886. Новинарите разпространяват новината и за кратък период от време, дълъг списък от минни компании се появяват в района и откриват не по-малко от 14 златни мини. За година , минната индустрия обявява,че е нужна обмен на стока. Това е причината поради която Бенджамин Минорс Лулан открива Стокова Борса Йоханесбург, която е понастоящем е 17та в света. Само две от оригиналните златни мини още съществуват в покрайнините на Йоханесбург, въпреки това те още са активни до ден днешен.
Привечер пристигаме на международно летище - О.Р. Тамбо, където докато чакате за полета, може да се върнете назад през 8те незабравими дни , изпълнени с прекрасни и запомнящи се изживявания.
Този тур ще остане задълго в мислите Ви, дълго време, вероятно завинаги.

Ранни Записвания до 31.10.2017 (включително)
Цена за възрастен в двойна стая: 1390 евро
Цена за трети възрастен в двойна стая: 1390 евро
Дете 2-12 г. настанено с 2 възрастни: 1090 евро
Eдинична стая: 1750 евро

Редовни Цени от 01.11.2017
Цена за възрастен в двойна стая: 2150 евро
Цена за трети възрастен в двойна стая: 1980 евро
Дете 2-12 г. настанено с 2 възрастни: 1730 евро
Единична стая: 2500 евро

Цената включва :
• Самолетен билет София - Йоханесбург - София
• Летищни такси ( към 24.08.2017)
• Трансфер от летището до Комплекс Рино 5* и обратно
• 7 нощувки със закуски в Комплекс Рино 5*
• 7 обяда съобразно описанието на програмата
• 7 вечери съобразно описанието на програмата
• Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро / Цял Свят / ЗД Армеец
• Водач на български по време на цялото пътуване
• Туристическа обиколка на Йоханесбург
• Сафари с джипове на втори ден
• Шингуедзи център и нощно сафари на трети ден
• Посещение на училище, сафари и вечерята на племената на четвърти ден
• Посещение на Национален Парк Пиланесбърг на пети ден
• Сафари, Брънч на шести ден
• Полудневно Сафари големите 5 резервата , Сафари и Изгряващата скала на седми ден
• Посещение на Апартейд Музей по време на обиколката на Йоханесбург на осми ден

Цената не включва:
• Лични разходи освен описаните в програмата
• Виза за ЮАР – 80 лв


Хотели:

Комплекс Рино Комплекс Рино - 5 *
Ранни Записвания до 31.10.2017 (включително)
www.sebatana.com/dev/
Full Board 1390 €
Комплекс Рино Комплекс Рино - 5 *
Редовни Цени от 01.11.2017
www.sebatana.com/dev/
Full Board 2150 €

ХОТЕЛ АКОРД-СОФИЯ ПРЕДИ ИЛИ СЛЕД ВСЯКА ПРОГРАМА (цената включва нощувка и закуска):
Цена за единична стая : 50 лева | Цена за двойна стая : 70 лева | Цена за тройна стая : 85 лева. В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕН ТРАНСФЕР ДО ЛЕТИЩЕТО.

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА БЕСЕДИТЕ С ЕКСКУРЗОВОДА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО.СЛУШАЛКИ СЕ РАЗДАВАТ НА МЯСТО ОТ ЕКСКУРЗОВОДА СРЕЩУ ДЕПОЗИТ ОТ 20 ЛЕВА И ЦЕНА ЗА ПОЛЗВАНЕ МЕЖДУ 1 И 5 ЛЕВА НА ДЕН В ЗАВИСИМОСТ ОТ МАРШРУТА.
Допълнителни промени (багаж, екскурзии, услуги) се заявяват и доплащат до 10 дни преди отпътуване.
Допълнителни услуги, които са заявени, не могат да бъдат анулирани.

Туроператорът има сключена застраховка „ОТГОВОРНОСТ НА ТУРОПЕРАТОРА” за 2017 г., съгласно ЗТ, с ЗД “ГРУПАМА” с номер №7500160000564 / 2016 год. с валидност от 00:00 часа на 14.12.2016г. до 24:00 часа на 13.12.2017 г.
 • Туроператорът използва застрахователните продукти на ЗД Армеец за всички програми.
 • Туроператорът предлага застраховка „ОТКАЗ ОТ ПЪТУВАНЕ” – за цени и подробности попитайте на тел. 0700 10 308
 • СРОК И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 50 % капаро до 2 дни след потвърждаване на налични места и изготвяне на договор, доплащане: най-къно 14 дни преди отпътуване.
 • Срок за анулация при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни / срок за анулация при неодстигнат минимален брой участници за допълнителни екскурзии и мероприятия: деня на отпътуване
 • Хотелите по самолетни екскурзии се препотвърждават 7 дни преди отпътуване.
 • Минимален брой участници за осъществяване на самолетна екскурзия: 9 туриста ( освен ако в програмата не е описано друго)
 • Минимален брой участници за осъществяване на автобусна екскурзия: 20 туриста ( освен ако в програмата не е описано друго)
 • При недостигнат в срок минимален брой туристи и по желание на вече резервиралите, пътуването се осъществява с доплащане покриващо фактическите разходи.
 • Паспортен и визов контрол: по програмата се пътува с валидна лична карта или задграничен паспорт. Лице под 18г пътуващи с отсъстващ родител/и трябва да имат нотариално заверено пълномощно от отсъстващия родител.
 • ОБЩИ УСЛОВИЯ КЪМ ОФЕРТАТА
 • Доплащане за застраховка за туристи над 65 г. - 1 лв. на ден, над 70 год. - 1,50 лв. на ден.


МНЕНИЯ
КАЛЕНДАР
Декември
Януари
Февруари
Март
Всички права запазени © 2005 Sofia Tour
Екскурзия - екскурзии, почивки, хотели, билети Уеб Дизайн: ПроСтудио
Централен офис
София 1000   Бул. Дондуков №86 Б Тел. /+359 2/ 943 13 43
e-mail: office_dondukov@sofiatour.net   www.sftur.com